Jokarjo Invest AB

Västra Götalands län

Information

556625-4792 är organisationsnummer för verksamheten Jokarjo Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jokarjo Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Skara som är den kommunen som Jokarjo Invest AB finns i.

Jokarjo Invest AB har varit registrerat sedan 2002-03-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jokarjo Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

Jokarjo Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Skara som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jokarjo Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jokarjo Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0511-25900 eller genom brev på följande adress:
Skaraborgsg. 47, 532 30, Skara

Bolaget skall äga, bebygga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jokarjo Invest AB och det är Karlsson, Bert Willis som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bert Gustav Joakim som är född 1967 och har titeln Suppleant, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,