KanEnergi Sweden AB

Västra Götalands län

Information

I Skara finns det ett Aktiebolag som heter KanEnergi Sweden AB. Det finns flera verksamheter som liknar KanEnergi Sweden AB i Västra Götalands län. Skara är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

KanEnergi Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1997-06-26 så har KanEnergi Sweden AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är KanEnergi Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Skara.

Vill man komma i kontakt med KanEnergi Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gråbrödrag. 11, 532 31, Skara. Vi ni istället prata med KanEnergi Sweden AB så kan ni göra det på 0511-347664.

Bolaget skall bedriva utredning, rådgivning och projektledning inom områdena: -produktion, distribution och användning av energi, härunder tillhörande miljörelaterade frågor -företagsutveckling i bolag med energi- och miljörelaterade företagsidéer -andra bolags investering i verksamheter med energi- och miljörelation -offentlig verksamhet på energiområdet, härunder utformning av strategier och styrmedel -internationell verksamhet på energi- och miljöområdet. I tillägg ska bolaget bedriva information och kursverksamhet på området energi, inklusive miljörelaterade aspketer samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Mats Ove som är född 1970 och har titeln VD, Salvesen, Fritjof som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rydehäll, Mats Evert Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Ove som är född 1970 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Mats Ove -Rydehäll, Mats Evert Michael -Salvesen, Fritjof .

KanEnergi Sweden AB har 556541-8927 som sitt organisationsnummer.