Halla Kraft Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Halla Kraft Aktiebolag är en verksamhet som finns i Skara. I Halla Kraft Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jern, Sture Gunnar Rune som är född 1947 och har titeln VD, Jern, Sture Gunnar Rune som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jern, Erik Gösta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jern, Ann-Louise Ingegerd som är född 1956 och har titeln Suppleant, Jern, Monica Astrid Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln RevisorLjungström, Torun Ulrica som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, Alingsås Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Halla Kraft Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Halla Kraft Aktiebolag på telefon 0511-375026.

Bolaget skall producera och distribuera elektricitet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Halla Kraft Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Halla Kraft Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Skara arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Halla Kraft Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Halla Kraft Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Halla Kraft Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Halla Kraft Aktiebolag har 556508-8589 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.