ANELO Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, byggentreprenad, administrativa tjänster, äga och förvalta aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ANELO Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Skara så är ANELO Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Skara arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Skara och i Västra Götalands län. Redan 1994-04-13 så skapades ANELO Fastigheter AB och företaget är har ej F-skattsedel.

ANELO Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556484-6888 är organisationsnummret för företaget som finns i Skara.

Just nu är ANELO Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med ANELO Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 0511-10111 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom ANELO Fastigheter AB är Larsson, Per Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Elisabeth Kristina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Louise som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Suto, Anna Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Staffan Lennart som är född 1966 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor.