Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skara som är den kommunen där Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag finns. I Skara så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängatorpsg. 4, 532 37, Skara men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0511-13460.

Skara arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag har idag 556464-3715 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Kenth Andersson Spedition & Transport i Skara Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyman Andersson, Kerstin Maria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Carl Johan Stefan som är född 1972 och har titeln Suppleant, Frisell, Jonny Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Holmquist, Rolf Ingemar som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .