Mastercare Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mastercare Aktiebolag är ett företag som finns i Skara. I Mastercare Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hast, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Jansson, Magnus Johan som är född 1943 och har titeln VD, Jansson, Karin Margareta som är född 1967 och har titeln Extern vice VD, Jansson, Magnus Johan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Marianne Astrid Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln RevisorFöretagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mastercare Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mastercare Aktiebolag på telefon 0511-21108.

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet, databehandling, uthyrning och leasing av bilar och kontorsutrustningar samt handel med hälsoprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mastercare Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mastercare Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Skara arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mastercare Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mastercare Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mastercare Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hast, Lars Lennart -Jansson, Karin Margareta -Jansson, Magnus Johan

Mastercare Aktiebolag har 556269-6855 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.