Varnhem Mat och Kultur AB

Västra Götalands län

Information

Varnhem Mat och Kultur AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Skara som är den kommunen där Varnhem Mat och Kultur AB finns. I Skara så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Varnhem Mat och Kultur AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Varnhem Mat och Kultur AB har haft sedan 1996-01-01. Varnhem Mat och Kultur AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Varnhem Mat och Kultur AB så kan ni göra det genom att skicka er post till AXEVALLAVÄGEN 10, 532 73, Varnhem men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0511-13141.

Skara arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Varnhem Mat och Kultur AB Privat, ej börsnoterat.

Varnhem Mat och Kultur AB har idag 556062-4370 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Varnhem Mat och Kultur AB

Bolaget ska bedriva vandrarhemsverksamhet, servering, driva konsultverksamhet inom hotell och restaurangnäringen samt därmed förenlig verksamhet.

I Varnhem Mat och Kultur AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stohlander, Per Bo Gustav som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stohlander, Ella Birgitta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Larsson, Britt Ingela Maria som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .