Björns Automatbaneservice

Västra Götalands län

Information

I Skara finns det ett Enskild firma som heter Björns Automatbaneservice. Det finns flera bolag som liknar Björns Automatbaneservice i Västra Götalands län. Skara är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1999-04-10 så har Björns Automatbaneservice varit registrerat. Idag är Björns Automatbaneservice och det finns fler bolag som är det i Skara.

Vill man komma i kontakt med Björns Automatbaneservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Björns Automatbaneservice så kan ni göra det på .

Utföra underhåll, reparationer och kvalitetskontroller på elektronisk och akustisk skjutbanemateriel. Utbildning, tillverkning och reparation av taveltillverkning till en akustisk skjutbana. Utbilda i att genomföra kvalitetskontroller på elektronisk och akustisk skjutbanemateriel. Reparationer av elektronik ingående på en modern skjutbana såsom högtalarutrustningar, kablage mellan skjutvallar och målplats, reläer, kontakter, motorer och därmed förenlig verksamhet för styrning av målspel. Teknisk konsult i kvalitetsfrågor avseende skjutbanans kvalitet i jämförelse till det krav som ställs för att en tävling eller utbildning skall kunna genomföras under lika och rättvisa förhållanden.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ehn, Björn Per Olav som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Björns Automatbaneservice har 450906-XXXX som sitt organisationsnummer.