Valle optik Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Valle optik Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skara. Det är nämligen den kommunen som Valle optik Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Valle optik Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-22.

Valle optik Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-09-07. Men sedan 2005-09-22 så har Valle optik Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Varnhem Hällsdalen, 532 73, Varnhem. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Valle optik Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0511-60699.

Skara arbetar för att företag som Valle optik Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Valle optik Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Optik. Försäljning av guld- och silversmycken, presentartiklar och därmed förenlig verksamhet. Massage och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Valle optik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Valle optik Handelsbolag och det är följande personer, Emanuelsson, Anna Janet som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Emanuelsson, Per Arne Gösta som är född 1973 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Valle optik Handelsbolag är 969712-9535.