LH:s Bil och Plåt Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969676-4548 är organisationsnummer för bolaget LH:s Bil och Plåt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LH:s Bil och Plåt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skara som är den kommunen som LH:s Bil och Plåt Handelsbolag finns i.

LH:s Bil och Plåt Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-03-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för LH:s Bil och Plåt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

LH:s Bil och Plåt Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skara som också är .

Firmatecknare för LH:s Bil och Plåt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med LH:s Bil och Plåt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0500-484830 eller genom brev på följande adress:
Skåningstorpsv. 7, 541 65, Skövde

Bilverkstad med plåtskador och reparationsjobb samt försäljning av däck, reservdelar och bilar samt import av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med LH:s Bil och Plåt Handelsbolag och det är Johansson, Curt Anders som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Johansson, Curt Tomas som är född 1957 och har titeln Bolagsman,